Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Vas sticla verde transparent pentru aranjamente florale

În stoc
475836
7.70lei
Descriere
Produsul pe care îl prezentăm este noul "Vas din sticlă verde transparentă pentru aranjamente florale". Cu o eleganță incontestabilă și o strălucire delicată, acest vas este perfect pentru a aduce o notă rafinată oricărui eveniment sau spațiu.
Fie că dorești să decorezi o masă festivă, să împodobești un eveniment special sau să adaugi un strop de frumusețe în locuința ta, acest vas din sticlă verde transparentă va captiva privirile și va încânta sufletele tuturor celor prezenți. Cu un design clasic, dar totodată modern, acesta se îmbină armonios cu orice temă decorativă și adaugă o notă de prospețime și naturalețe fiecărui aranjament floral.
Caracterizat de calitatea superioară a sticlei și a finisajelor, vasul oferă o claritate cristalină, permițând astfel florilor să-și dezvăluie în toată splendoarea lor culorile și formele. Volumul generos al acestui vas îți oferă posibilitatea să creezi aranjamente impresionante, să joci cu combinații cromatice și să te exprimi artistic în cel mai creativ mod posibil.
Atunci când vine vorba de aranjamente florale, detaliile fac diferența. Cu grijă și atenție la fiecare element de design, acest vas din sticlă verde transparentă adaugă o notă de subtilitate și eleganță tuturor florilor pe care le găzduiește. Indiferent dacă alegi să folosești trandafiri romantici, lalele jucause, bujori aristocratici sau orice alte flori preferate, acest vas va pune în valoare frumusețea naturală a fiecăreia în parte.
În plus, versatilitatea acestui vas te va impresiona cu siguranță. Poți utiliza acest produs nu doar pentru evenimente speciale sau decorațiuni interioare, ci și pentru a oferi un cadou deosebit și de bun-gust celor dragi. Fie că îl oferi plin cu flori proaspete, fie că îl transformi într-un minunat decor cu flori uscate, acest vas va rămâne o amintire prețioasă, menită să aducă bucurie și emoții calde oricui îl va primi.
În concluzie, "Vasul din sticlă verde transparentă pentru aranjamente florale" este o alegere ideală pentru toți iubitorii de frumos și natură. Cu designul său atrăgător, calitatea ireproșabilă și versatilitatea de care dă dovadă, acest produs va deveni cu siguranță piesa centrală în crearea unor momente memorabile și magice alături de florile preferate. Indiferent dacă îl utilizezi pentru nunți, aniversări, petreceri sau pur și simplu ca un element decorativ în casa ta, acest vas îți va aduce mereu un zâmbet pe buze și o inimă împlinită. Alege să aduci frumusețea naturii în viața ta cu "Vasul din sticlă verde transparentă pentru aranjamente florale.
Vase si ghivece din ceramica si sticla.
Dimensiuni: 10 x 11 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar