Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Vas tabla rotund pentru aranjamente florale
Recenzii

Vas tabla rotund pentru aranjamente florale

În stoc
70186
4.70lei
Descriere
Vă prezentăm vasul de tablă rotund special conceput pentru a vă inspira și facilita realizarea celor mai elegante și impresionante aranjamente florale. Indiferent dacă sunteți un profesionist experimentat în domeniul aranjamentelor florale sau un pasionat amator, acest vas de înaltă calitate vă va oferi un mediu perfect pentru a vă exprima creativitatea și a aduce o notă de prospețime și frumusețe în orice locuință, eveniment sau spațiu comercial.
Designul excepțional al vasului nostru rotund permite aranjarea armonioasă a florilor și frunzelor, astfel încât să creeze un buchet deosebit, plin de farmec și eleganță. Datorită formei sale rotunde și construcției robuste din tablă de calitate superioară, acest vas este rezistent și poate susține chiar și cele mai ample și bogate aranjamente florale.
Materialul de calitate superioară din care este confecționat vasul asigură o durabilitate îndelungată și o rezistență sporită în fața uzurii și coroziunii. Astfel, veți putea bucura de frumusețea și funcționalitatea acestui vas de tablă rotund pentru aranjamente florale timp îndelungat, fără a se deteriora sau a-și pierde din strălucire.
Vasul nostru pentru aranjamente florale este versatil și se poate adapta cu ușurință la orice stil decorativ, fie că este vorba de un aranjament clasic și sofisticat, fie de unul modern și nonconformist. Cu ajutorul acestui vas, veți putea să experimentați diverse combinații de flori și culori, pentru a crea adevărate opere de artă florale.
Indiferent dacă doriți să decorați o nuntă, un botez, o petrecere tematică sau să adăugați o notă de prospețime și frumusețe în propriul cămin, vasul nostru de tablă rotund pentru aranjamente florale este alegerea ideală. Lăsați-vă imaginația să zboare și creați compoziții florale unice, care vor impresiona și încânta orice privitor.
Așadar, investiția în acest vas de calitate superioară va aduce multiple beneficii și satisfacții pe termen lung, deoarece veți putea bucura de un decor floral deosebit, care va aduce o atmosferă plăcută și proaspătă în orice încăpere sau eveniment. Perfecționați-vă abilitățile de design floral și încântați-vă clienții, invitații sau cei dragi cu ajutorul vasului nostru pentru aranjamente florale!
Vase din metal tabla pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 12 x 10 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar