Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Vas venus pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
44860

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
În prezent, căutarea unor aranjamente florale perfecte pentru a sublima frumusețea evenimentelor și a spațiilor de interior devine o sarcină mai ușoară cu ajutorul Vasului Venus pentru Elegante Aranjamente Florale. Acest vas excepțional combină designul sofisticat cu funcționalitatea sa practică pentru a crea o experiență unică în aranjarea florilor.Creat cu măiestrie de artiști florali pasionați și designeri de vase talentați, Vasul Venus aduce o notă de eleganță și rafinament în orice împrejurare. Realizat din materiale de înaltă calitate, acest vas este conceput pentru a rezista în timp, păstrându-și aspectul și strălucirea chiar și după utilizări repetate.Aranjamentele florale devin o adevărată artă atunci când sunt expuse în Vasul Venus. Forma sa sculpturală și linii fluide creează o simbioză perfectă între natură și designul modern. Fie că îl plasați în centrul mesei la o cină elegantă, pe o masă de banchet sau într-un colț special al locuinței dvs., Vasul Venus va captiva privirile tuturor celor ce îl văd.Datorită dimensiunilor sale generoase, acest vas permite aranjarea unui număr mai mare de flori, oferindu-vă o paletă cromatică bogată și o varietate de texturi care să completeze întregul decor. Fie că optați pentru flori delicate și romantice sau pentru buchete impresionante cu flori exotice, Vasul Venus se va adapta cu grație și va scoate în evidență fiecare detaliu al creațiilor dvs. florale.În plus față de frumusețea sa estetică, Vasul Venus se dovedește și a fi ușor de întreținut. Suprafața sa netedă facilitează curățarea rapidă și eficientă, iar rezistența la zgârieturi și lovituri asigură o durabilitate îndelungată.Încheiem cu certitudinea că Vasul Venus pentru Elegante Aranjamente Florale va fi un partener de încredere în orice ocazie specială și va adăuga o notă de eleganță și prospețime în fiecare spațiu în care îl veți amplasa. Fiți pregătiți să vă îndrăgostiți de frumusețea aranjamentelor florale cu Vasul Venus!
Vase si ghivece din ceramica si sticla.
Dimensiuni: 14 x 23 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar