Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Vase ceramice și din sticlă, vaze și ghivece

Vase ceramice și din sticlă, vaze și ghivece

  • Vase ceramice și din sticlă, vaze și ghivece

Vase ceramice și din sticlă, vaze și ghivece

În cazul în care deții florărie, am ales pentru tine cele mai bune și moderne vaze pentru cei mai exigenți clienți. Acestea vor accentua plăcut orice încăpere, de la casa în care locuiești până la biroul în care lucrezi. Intră la noi în magazin și alege din peste 60 de modele de vaze din ceramică sau sticlă. Nu uita nici de ghivecele pentru flori!

Iată 5 recomandări pentru tine:

  1. Vas ceramică orhidee
  2. Vas de piatră rotund
  3. Vas ceramică pentru flori
  4. Vază ceramică decorativ
  5. Ghiveci de piatră rotund

Pasionații de flori adoră stilul, iar florile completează orice încăpere, fie ea sufrageria, biroul sau restaurantul tău. Dacă iubești florile știi că ele sunt puse cel mai bine în valoare prin vazele ceramice sau de sticlă și prin ghivecele în care sunt aranjate. Acestea sunt elemente esențiale pentru un decor floral complet. Iar pentru florile proaspete, vazele sunt necesare pentru a le menține sănătoase zi de zi.

Evidențiază o masă de sufragerie, un blat de bucătărie sau un birou cu o vază din ceramică - gama noastră are culori multiple și modele originale și atrăgătoare. Respiră viața din interiorul apartamentului sau biroului tău împodobit cu flori frumoase în vaze mari, dând o notă estivală întregii încăperi. Adaugă o senzație răcoritoare cu jardiniere aranjate în locuri în care vor îmbogăți aspectul vizual.

Vazele din ceramică sau sticlă sunt disponibile în numeroase forme, culori, dimensiuni și modele. Este normal ca la un moment dat să te simți copleșit. Noi am ales pentru tine vazele care sunt acum în tendințe. Vino în magazinul nostru și comandă online. Vezi și gama noastră de flori artificiale.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar