Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Zambila 2 fire din flori artificiale

În stoc
3069
15.00lei
Descriere
Descoperă magia și rafinamentul într-o nouă lumină cu "Zambila 2 fire din flori artificiale", o alegere sofisticată pentru cei care doresc să transforme spațiile în oaze de frumusețe florală. Această creație excepțională redefinește conceptul de aranjamente florale, aducând în prim-plan eleganța naturii într-o formă atemporală.Cu o măiestrie fără egal, "Zambila 2 fire din flori artificiale" capturează fiecare detaliu al zambilelor cu o precizie uimitoare. Fiecare floare artificială este modelată cu grijă pentru a reda realismul într-un mod captivant. Petalele delicate, culorile vibrante și forma autentică sunt aduse la viață printr-o tehnologie avansată, care conferă un aspect inconfundabil și senzația tactilă a prospătului.Indiferent de eveniment sau spațiu, aceste aranjamente florale transcend convențiile obișnuite, aducând un aer de eleganță și stil rafinat. Fie că sunt amplasate în centrele de masă la evenimente importante sau pe mesele de cafea în sufragerie, "Zambila 2 fire din flori artificiale" se integrează perfect în decorul fiecărui mediu. Transformă-ți casa într-un sanctuar al naturii sau oferă cadouri de neuitat, întruchipând farmecul floral într-o formă eternă.Fiecare floare este meticulos proiectată pentru a rezista testului timpului, menținându-și frumusețea și strălucirea de-a lungul anilor. Având o rezistență remarcabilă la factorii de mediu și schimbările de temperatură, aceste flori artificiale nu se vor ofili sau deteriora, păstrându-și splendoarea inițială pentru mult timp de acum înainte.
Adu un strop de natură în viața ta fără grija întreținerii sau a înlocuirii frecvente. "Zambila 2 fire din flori artificiale" îmbină perfecțiunea estetică cu practicitatea, oferindu-ți bucuria florilor fără griji și efort suplimentar. Eliberează-ți imaginația în alegerea de a decora spațiile cu aranjamente florale ce emană eleganță și farmec, redefinind conceptul de frumusețe durabilă.
Încheie-ți căutarea pentru aranjamentele florale ideale și investește într-o piesă centrală ce va impresiona și încânta cu fiecare privire. "Zambila 2 fire din flori artificiale" este mai mult decât decor - este o expresie artistică a naturii, transformând fiecare spațiu într-o poveste a eleganței fără sfârșit.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 41 cm
 
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar