Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » 1 Martie, ziua în care facem cadou mărțișoare!

1 Martie, ziua în care facem cadou mărțișoare!

  • 1 Martie, ziua în care facem cadou mărțișoare!

1 Martie, ziua în care facem cadou mărțișoare!

Prima zi din martie este o sărbătoare importantă în România cunoscută sub numele de Mărțișor, care marchează începutul primăverii. În mod tradițional bărbații oferă mărțișoare femeilor, iar femeile oferă mărțișoare copiilor. Culorile roșu și alb simbolizează venirea primăverii, cu roșu reprezentând căldura și energia soarelui, iar albul simbolizând topirea zăpezii.

Pe lângă mărțișoarele oferite fetelor și femeilor din viața noastră, se înțelege de la sine că florile și aranjamentele florale de sezon se încadrează perfect și cu această ocazie. Ca de obicei, echipa Celoplast este pregătită și de 1 Martie cu cele mai noi produse și accesorii floristice, aflate la mare căutare de către florării și de profesioniștii din domeniul floristic.

Avem o gamă largă de aranjamente și decorațiuni florale, accesorii și ambalaje deosebite, toate aflate în  depozitul propriu. Tot ce trebuie să faci este să intri pe celoplast.ro, să comanzi produsele dorite, iar noi le livrăm cu promptitudine. Ne mândrim cu faptul că putem să oferim o livrare promptă cu mașinile Celoplast sau prin curier rapid. Livrăm și în țările din Uniunea Europeană la prețuri avantajoase! Te așteptăm la noi pe site!

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar