Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Filtrează

Articole Hobby

Celoplast vine în întâmpinarea amatorilor de decorațiuni florale cu noua categorie de produse Hobby

Deschide-ți inima către frumusețea aranjamentelor florale cu colecția noastră deosebită! Suntem mândri să te invităm în lumea noastră plină de culoare și prospețime, unde pasiunea pentru flori se împletește cu talentul și creativitatea. De acum poți să comanzi și en-detail diverse produse cum ar fi: burete pentru arajamente florale, panglici decorative, vase și multe alte accesorii florale.
Comandă online: rapid, eficient și sigur. Avem prețuri excelente și expediem rapid în 1-2 zile lucrătoare, direct din depozitele proprii în toată țara și în UE.

Celoplast - Tradiție din 1997!

Ordonare:
Pe pagina
Ordonare:
Fie că ești doar un entuziast în domeniul floristic, sau doar cauți să adaugi un strop de farmec în locuința sau proiectul tău, suntem aici pentru a te inspira și a-ți îndeplini toate dorințele din domeniul decorațiunilor florale. Descoperă noile noastre produse și lasă-te captivat de diversitatea modelelor pe care le oferim: burete pentru arajamente florale, panglici decorative, vase și multe alte accesorii florale.
Îmbrățișează frumusețea decorațiunilor florale și transformă-ți spațiul într-o oază de bucurie și eleganță cu ajutorul produselor noastre. Întră pe site și comandă online cele mai recente și rafinate decorațiuni și accesorii florale pentru proiectele și evenimentele tale speciale.
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar