Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola iuta 5 cm pentru aranjamente florale

În stoc
5275
9.50lei
Descriere
Rola din iută de 5 cm pentru aranjamente florale prezintă o soluție excepțională și inovatoare pentru cei pasionați de arta florală și designul de evenimente. Această rola de iută, cu o lățime de 5 cm, oferă o multitudine de posibilități creative în ceea ce privește aranjamentele florale. Indiferent dacă sunteți un profesionist cu experiență în domeniul aranjamentelor florale sau un amator entuziast, această rola din iută vă va inspira să creați compoziții unice și deosebite.
Iuta este un material natural cu o textură fermecătoare și aspect rustic, ceea ce îl face perfect pentru a adăuga o notă elegantă și autentică aranjamentelor dumneavoastră florale. Fie că doriți să creați buchete impresionante pentru nunți și evenimente speciale sau să decorați spațiile interioare cu elemente florale deosebite, această rola din iută vă pune la dispoziție resursele necesare pentru a transforma fiecare creație într-o operă de artă.
Textura iută conferă adâncime și caracter aranjamentelor florale, permițând jocul de contrast între frumusețea delicată a florilor și aspectul robust al materialului. Această versatilitate vă oferă posibilitatea de a realiza aranjamente florale impresionante, care să rămână în memoria tuturor celor care le admiră.
Un alt avantaj al utilizării rolei de iută pentru aranjamente florale este durabilitatea sa. Iuta este cunoscută pentru rezistența sa în timp și capacitatea de a păstra forma și aspectul inițial, ceea ce înseamnă că aranjamentele dumneavoastră vor rămâne proaspete și frumoase pentru o perioadă îndelungată de timp.
Fie că sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga un element natural și autentic evenimentelor dumneavoastră, sau pur și simplu doriți să explorați posibilitățile nelimitate ale artei florale, rola din iută de 5 cm pentru aranjamente florale este alegerea perfectă. Investiți în calitate și creați momente speciale cu ajutorul acestui material versatil și inspirațional, care va transforma fiecare aranjament floral într-o expresie artistică captivantă și memorabilă.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni 5: cm x 9 yds
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar