Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Filtrează

Burete pentru flori

Buretii Victoria pentru flori sunt accesorii importante pentru mentinerea si hidratarea florilor. Buretele floral umed face ca floarea, buchetul sau decoratiunea florala sa-si pastreze prospetimea o perioada indelungata de timp. Buretii pentru flori pot fi uscati sau umezi si se folosesc la aranjamentele florale cu vase pentru mentinerea florilor intr-o conditie buna.

Descopera tipurile de burete floral uscat sau umed din magazinul nostru online: burete Victoria tip microfon, autocorso, burete ventuza, burete sfera, burete floral si multe alte modele.

Descopera si categoria noastra de cutii pentru flori, ambalaje pentru flori, sau noile modele de flori de sapun si flori artificiale!

Catalog burete pentru flori
Ordonare:
Pe pagina
Ordonare:
Pagina:
Celoplast va ofera o gama variata de articole pentru floristica: flori de sapun, flori artificiale, plante artificiale, accesorii si decoratiuni diverse, cu livrare prompta si transport GRATUIT la comenzi de peste 300 Lei! Comanda minima este de 100 Lei.
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar