Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Turtle maxi cu agatatoare din burete umed pentru flori

În stoc
2352
22.00lei
Descriere
Turtle maxi cu agățătoare din burete umed pentru flori este un produs inovator și practic, perfect pentru realizarea de aranjamente florale impresionante. Această jucărie în formă de broască țestoasă este concepută special pentru a susține și menține florile proaspete și hidratate, oferindu-le astfel un aspect viu și atrăgător.Cu ajutorul agățătoarei din burete umed, acest produs unic îți permite să creezi aranjamente florale deosebite, cu o durată mai lungă de viață. Buretele umed are capacitatea de a reține apa și de a o elibera treptat către florile așezate în el, menținându-le proaspete și hidratate pentru o perioadă mai îndelungată. Astfel, florile tale vor rămâne frumoase și vii pentru mai mult timp, bucurându-te de ele în fiecare zi.Turtle maxi cu agățătoare din burete umed pentru flori este ușor de utilizat și se potrivește în orice mediu decorativ. Indiferent dacă dorești să îți împodobești casa, biroul sau să faci un cadou special, acest produs este alegerea perfectă. Poți să îl agăți de perete, de tavan sau să îl așezi pe o masă sau pe un suport, iar el va aduce o notă de prospețime și eleganță în orice încăpere.
Nu doar că Turtle maxi cu agățătoare din burete umed pentru flori îți oferă posibilitatea de a crea aranjamente florale spectaculoase, dar este și durabil și rezistent.
Transformă fiecare spațiu într-o grădină de vis și bucură-te de frumusețea și prospețimea florilor tale preferate în orice moment al anului. Alege calitatea și inovația și dă viață aranjamentelor florale cu Turtle maxi cu agățătoare din burete umed pentru flori.
Dimensiuni: 9 x 8 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar