Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Role organza pentru aranjamente florale

În stoc
5278
7.70lei
Descriere
 Oferind un amestec fermecător de frumusețe și sofisticare, rolele noastre de organza au fost concepute special pentru a sublinia și amplifica splendoarea aranjamentelor florale. Fie că sunteți un profesionist în domeniul designului floral sau un entuziast pasionat de creația de aranjamente impresionante, aceste role de organza vă vor încânta simțurile și vă vor deschide ușa către o lume plină de posibilități creative nelimitate.
Datorită texturii fine și transparente a materialului de organza, aceste role devin partenerul perfect pentru exprimarea artistică a frumuseții naturii prin intermediul florilor. Fie că doriți să îmbrăcați delicat buchetele de flori într-o aură etereală sau să creați o atmosferă romantică cu ajutorul drapajelor ușoare, organza noastră vă va permite să transformați fiecare aranjament floral într-o operă de artă plină de farmec.
Cu dimensiunile generoase ale rolelor noastre, veți avea suficient material la dispoziție pentru a explora o varietate nesfârșită de tehnici și stiluri. Îndrăzniți să creați arcușuri încântătoare, să realizați înnodate grațioase sau să experimentați cu drapajul elegant - indiferent de alegerea dvs., organza noastră de cea mai înaltă calitate vă va răspunde cu versatilitate și ușurință în manipulare.
Pentru evenimente speciale precum nunți, aniversări sau petreceri tematice, rolele noastre de organza vă vor ajuta să creați decoruri florale ce vor rămâne întipărite în memoria tuturor participanților. Capacitatea organzei de a captura lumina într-un mod subtil și a conferi o aură magică întregului mediu face din aceste role accesorii indispensabile în trusa oricărui creator de aranjamente florale.
Indiferent dacă vă doriți să adăugați o notă de rafinament suplimentar buchetelor de mireasă sau să transformați spațiul evenimentului într-o grădină fermecătoare, rolele noastre de organza pentru aranjamente florale vă vor îndeplini fiecare vis creativ. Alegeți eleganța și calitatea superioară pentru proiectele dvs. florale cu aceste role de organza, menite să aducă un plus de frumusețe și splendoare în fiecare detaliu floral pe care-l creați.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 4 cm x 10 yds
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar