Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Filtrează

Accesorii floristica

Accesorii pentru flori - Accesorii pentru o floristica moderna. Magazinul nostru online te asteapta cu zeci de produse accesorii pentru flori, de mai multe tipuri, de la spray-uri diverse, bureti uscati si umezi, pana la ingrasamint pentru plante, decoratiuni diverse, perle, benzi pentru flori, ventuze, sarme, clesti si plicuri cu conservant.

Alege din gama noastra de accesorii pentru flori, produse pentru florarii, produse aranjamente florale pentru nunti, botezuri, decoratiuni florale pentru diverse evenimente festive.

Descopera categoria noastra de flori de sapun, articole decorative, flori artificiale, alege ambalajul pentru flori pe care ti-l doresti!

Ordonare:
Pe pagina
Ordonare:
Livrare GRATUITA pentru comenzi mai mari de 300 Lei - Zeci de modele de accesorii pentru flori, accesorii pentru florarii. Comanda minima 100 Lei.
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar