Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Perle cu ac pentru aranjamente florale

În stoc
7740
7.70lei
Descriere
Creațiile florale sunt o formă de artă ce combină frumusețea naturii cu creativitatea umană, și pentru a aduce în viață aceste viziuni pline de culoare și armonie, avem nevoie de elemente care să sublinieze eleganța și să ofere strălucire proiectelor noastre. "Perle cu ac pentru aranjamente florale" reprezintă rafinamentul într-o formă inovatoare, oferind posibilitatea de a adăuga o notă aparte fiecărui aranjament floral.
Fie că sunteți un pasionat al artei florale sau un profesionist în domeniu, aceste perle cu ac vă permit să adăugați o dimensiune suplimentară creațiilor dvs. florale. Fiecare perlă strălucește în lumina naturală, reflectând culorile delicate ale florilor și creând un joc de lumini captivant. Cu ajutorul acului inclus, fixarea acestor perle devine simplă și sigură, asigurând că fiecare piesă rămâne în locul său, iar aranjamentul final își păstrează strălucirea pe termen lung.
Oferindu-vă posibilitatea de a explora o varietate de designuri, de la cele mai sofisticate și elegante, până la cele mai jucăușe și vesele, "Perlele cu ac pentru aranjamente florale" devin un instrument esențial în trusa oricărui creator floral. Fie că doriți să realizați buchete pentru evenimente speciale, să decorați mese festive sau să creați aranjamente florale impresionante pentru a vă decora propriul spațiu, aceste perle adaugă un plus de valoare fiecărui proiect.
Materialele de înaltă calitate folosite în producția acestor perle garantează durabilitatea și rezistența în timp. Fiecare perlă este atent selecționată pentru a se potrivi perfect cu estetica aranjamentului dvs. și pentru a adăuga un efect vizual deosebit. Design-ul cu grijă al acului facilitează inserarea perlelor în materiale precum buretele floral sau spuma florală, asigurând că fiecare piesă rămâne fixată în mod securizat.
Transformați-vă pasiunea pentru aranjamentele florale în adevărate capodopere cu ajutorul "Perlelor cu ac". Adăugați un strop de strălucire și rafinament fiecărui detaliu și impresionați cu creații ce vor rămâne în amintirea tuturor celor care le vor admira. Indiferent de sezon sau ocazie, aceste perle vă ajută să vă exprimați creativitatea și să dați viață unor povești florale de neuitat.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni: 0,8 x 5,5 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar