Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Rola plasa 5 cm pentru aranjamente florale

În stoc
5105
5.00lei

Rola de plasă cu o lățime de 5 cm reprezintă un instrument esențial în realizarea unor aranjamente florale spectaculoase și creative. Această rola de plasă, special concepută pentru aranjamente florale, deschide o gamă largă de posibilități în crearea unor designuri unice și memorabile.
Cu o lățime generoasă de 5 cm, această plasă este suficient de largă pentru a permite fixarea ușoară a florilor și a frunzelor în pozițiile dorite, oferind în același timp suport și stabilitate pentru structura finală a aranjamentului. Fie că doriți să realizați buchete sofisticate, aranjamente de masă impresionante sau alte creații florale de excepție, această rola de plasă vă va ajuta să obțineți rezultate remarcabile.
Materialul de calitate superioară din care este fabricată rola de plasă asigură durabilitate și rezistență în timp. Fiind creată special pentru a face față nevoilor din domeniul aranjamentelor florale, această plasă este flexibilă și ușor de manevrat, permițându-vă să dați frâu liber creativității dumneavoastră fără a întâmpina dificultăți în manipulare.
Aranjamentele florale au capacitatea de a aduce frumusețe și prospețime în orice spațiu. Cu ajutorul acestei role de plasă de 5 cm, veți putea crea aranjamente care nu numai că îmbogățesc estetica mediului înconjurător, dar și transmit emoții și mesaje prin intermediul florilor alese cu grijă.
Indiferent dacă sunteți un florist profesionist care caută să aducă inovație în creațiile sale sau un pasionat de aranjamente florale care dorește să-și transforme hobby-ul în artă, rola de plasă de 5 cm pentru aranjamente florale vă va fi un partener de încredere în călătoria dumneavoastră creativă. Experimentați cu texturi, culori și forme, adăugând un plus de sofisticare fiecărui aranjament realizat cu ajutorul acestei plase versatile.
În concluzie, rola de plasă de 5 cm pentru aranjamente florale este un instrument esențial ce deschide uși către realizarea unor creații florale impresionante. Cu ajutorul acestei plase, veți putea transforma simplul act de a aranja flori într-o formă de artă captivantă, aducând bucurie și frumusețe în viețile celor care vor admira măiestria dumneavoastră florală.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni:5 cm x 5 yds
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar