Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Filtrează

Lumanari decorative

Pe langa rolul decorativ, solemn, lumanarea de nunta este in primul rand un simbol important, semnificand deschiderea unui nou drum pe care au pornit cei doi miri. Lumanarea reprezinta puritatea sufleteasca, puterea credintei si iubirii crestine.

Te cununi sau ai un botez? Intra in magazinul nostru online si alege cele mai potrivite lumanari pentru a organiza evenimentul pana in cele mai mici detalii.

Poti sa alegi dintr-o mare varietate de lumanari de nunta sau botez pentru a da un aspect elegant, impecabil, marcand cum se cuvine importanta unui asemenea eveniment. Completeaza aspectul general al evenimentului, integrand si seturi de flori de sapun, elemente florale decorative pentru nunta sau botez. Avem zeci de modele si accesorii floristice decorative.

Adauga stil si caldura caminului tau folosind lumanari decorative elegante. Lumanarile decorative sunt ideale pentru decorul de acasa, pentru restaurante sau in cadrul altor aranjamente florale tematice. Indiferent daca este parfumata sau nu, lumanarile decorative vor spori orice eveniment cu lumina lor calda si vor aduce un sentiment de armonie si romantism.

Ordonare:
Pe pagina
Ordonare:
Fa-ti cont pe site-ul nostru si beneficiaza de istoricul comenzilor tale. Pentru orice comanda mai mare de 300 Lei transportul este GRATUIT! Comanda minima este de 100 Lei. Te asteptam!
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar