Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Lumanari 7.4 x 28 cm pentru aranjamente florale set 2 buc

În stoc
4208
57.00lei
Descriere
Lumanari 7.4 x 28 cm pentru aranjamente florale sunt accesoriile perfecte pentru a aduce o strălucire aparte la nunta ta. Aceste lumanări elegante și rafinate au fost create special pentru a completa aranjamentele florale deosebite din ziua ta specială.
Cu dimensiunile lor impresionante de 7.4 x 28 cm, aceste lumanări sunt vizibile și impresionante în orice aranjament floral. Fie că sunt plasate în mijlocul mesei principale sau utilizate ca puncte focale în decorul locației, aceste lumanări vor crea o atmosferă magică și romantică pentru nunta ta.Indiferent de tema sau stilul nunții tale, aceste lumanări versatile se pot integra perfect în decorul tău. Fie că optezi pentru un concept clasic, rustic sau modern, aceste lumanări adaugă un plus de farmec și eleganță în orice împrejurare.
Nu doar aspectul lor este impresionant, ci și durata lor de ardere. Cu o durată îndelungată, aceste lumanări vor rămâne aprinse pe tot parcursul evenimentului, adăugând o lumină caldă și romantică în atmosferă.Fiecare detaliu contează, iar aceste lumanări elegante vor completa cu siguranță frumusețea și armonia întregului decor. Fii sigur că vei impresiona și încânta toți invitații cu aceste accesorii deosebite.
Dimensiuni: 7,4 x 28 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar