Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sul fizelina color pentru aranjamente florale

În stoc
5104P
9.50lei
Descriere
Produsul nostru, cunoscut sub denumirea de "Sul fizelina color pentru aranjamente florale," este un element esențial pentru toți pasionații de aranjamente florale și buchete. Indiferent dacă sunteți un amator entuziast sau un profesionist experimentat în arta florală, acest sul de fizelina colorat va aduce o mulțime de posibilități creative în activitățile dvs. florale.
Fizelina este un material non-țesut, extrem de versatil și apreciat în domeniul aranjamentelor florale datorită numeroaselor sale avantaje. Având o textură moale și plăcută la atingere, această fizelina colorată îmbogățește aspectul oricărei compoziții florale, conferindu-i un aer sofisticat și elegant. De asemenea, fizelina este disponibilă într-o gamă variată de culori, permițându-vă să alegeți tonurile care se potrivesc cel mai bine cu tema sau evenimentul pentru care pregătiți aranjamentul floral.
Datorită caracteristicilor sale permeabile, fizelina permite o ventilație optimă pentru florile dvs., menținându-le proaspete și vii pentru o perioadă mai îndelungată. Astfel, puteți crea buchete și aranjamente care vor rămâne fermecătoare și rezistente timp îndelungat.
Utilizarea sulului de fizelina color pentru aranjamente florale este ușor de realizat. În primul rând, puteți tăia bucăți din sulul nostru în dimensiunile dorite, astfel încât să se potrivească cu cerințele fiecărui proiect floral. Apoi, puteți înfășura delicat buchetele de flori sau aranjamentele dvs. cu fizelina, conferindu-le un aspect captivant și inedit.
În plus față de frumusețea pe care o adaugă compozițiilor dvs. florale, fizelina poate fi, de asemenea, folosită pentru a realiza diverse accesorii decorative pentru evenimente speciale, precum nunți, petreceri tematice sau aniversări. Îndrăzniți să fiți creativi și combinați diferite nuanțe de fizelina pentru a crea efecte vizuale impresionante și memorabile.
Având în vedere calitățile sale deosebite, fizelina color pentru aranjamente florale este o opțiune excelentă pentru a aduce un strop de originalitate și farmec în fiecare creație florală pe care o realizați. Indiferent dacă sunteți un florist profesionist sau un iubitor al naturii pasionat de arta florilor, acest produs va satisface cu siguranță toate cerințele dvs. în materie de aranjamente florale și buchete. Alegeți calitatea, alegeți inovația, alegeți sulul de fizelina color pentru aranjamente florale!
Ambalaje flori pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni:50 cm x 9 yds
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar