Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Lumanare botez 3.6 x 70 cm pentru aranjamente florale

În stoc
4167
17.00lei
Descriere
 Această lumanare elegantă și rafinată este proiectată pentru a adăuga o notă distinctă și eleganță aranjamentelor florale de la ceremonia de botez.Lumanarea botez 3.6 x 70 cm pentru aranjamente florale este fabricată cu mare atenție la detalii și utilizând materiale de înaltă calitate, pentru a asigura rezistența și durabilitatea în timp. Cu dimensiunile sale generoase, aceasta se impune ca un element central în decorul evenimentului, captivând privirile tuturor participanților.Aranjamentele florale de la botezul unui copil sunt o modalitate minunată de a crea o atmosferă plină de frumusețe și emoție. Cu ajutorul lumanarii botez 3.6 x 60 cm, puteți adăuga un plus de rafinament acestor aranjamente, transformându-le în adevărate opere de artă florale.Indiferent dacă doriți să creați un aranjament floral clasic și sofisticat sau unul mai modern și îndrăzneț, lumanarea botez 3.6 x 60 cm este alegerea ideală. Datorită dimensiunilor sale versatile, aceasta poate fi integrată în diverse stiluri de decor și poate fi personalizată cu diferite tipuri de flori și accesorii decorative.Pe lângă rolul său estetic, lumanarea botez 3.6 x 60 cm pentru aranjamente florale aduce și o notă de spiritualitate și simbolism la evenimentul de botez. Lumina acesteia reprezintă luminarea și binecuvântarea asupra copilului care urmează să fie botezat, aducând o energie pozitivă și un aer sacru în jurul său.
Calitatea și aspectul impecabil al lumanarii botez 3.6 x 60 cm pentru aranjamente florale fac din aceasta un accesoriu preferat de decoratori și organizatori de evenimente. Indiferent de tematica sau conceptul evenimentului, aceasta se integrează perfect și adaugă o notă de eleganță și stil în fiecare detaliu.Cu lumanarea botez 3.6 x 60 cm pentru aranjamente florale, veți crea un decor memorabil și impresionant pentru botezul copilului dumneavoastră. Fie că alegeți să o utilizați ca punct central al aranjamentului sau ca un element suplimentar în combinație cu alte accesorii decorative, aceasta va transforma atmosfera evenimentului într-o experiență unică și de neuitat.
Adăugați un strop de magie și eleganță aranjamentelor florale de la botez cu ajutorul lumanarii botez 3.6 x 60 cm. Această piesă de rezistență va conferi o notă specială și va impresiona pe toți cei prezenți la eveniment, creând o amintire de neuitat pentru copilul dumneavoastră și toți invitații.
Dimensiuni: 3,6 x 60 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar