Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sfera 14 cm fara plasa din burete umed pentru flori set 2 buc

În stoc
2193s
28.00lei
Descriere
Sfera 14 cm fără plasă din burete umed pentru flori este o soluție inovatoare și practică pentru a crea aranjamente florale deosebite. Această sferă, având un diametru de 14 cm, este confecționată din burete umed, care menține florile proaspete și hidratate pentru o perioadă mai lungă de timp.Cu ajutorul acestei sfere fără plasă, veți putea realiza aranjamente florale cu ușurință și profesionalism. Buretele umed este perfect pentru a insera tulpinile florilor și a le menține stabile în poziție, astfel încât să obțineți un aspect armonios și plin de viață.
Indiferent dacă sunteți un florist profesionist sau un pasionat de amenajarea florală, această sferă vă va fi de mare ajutor. De asemenea, datorită dimensiunii sale compacte, poate fi utilizată într-o varietate de spații și evenimente, de la nunți și petreceri, până la decorarea interioară a locuințelor sau a spațiilor comerciale.Cu Sfera 14 cm fără plasă din burete umed pentru flori, veți putea da frâu liber creativității dumneavoastră și veți putea crea aranjamente florale cu un impact vizual impresionant. Fie că doriți să realizați buchete elegante sau compoziții florale complexe, această sferă vă va oferi suportul necesar pentru a obține rezultate deosebite.
Dimensiuni:140 mm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar