Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sarma creata pentru floristica
Recenzii

Sarma creata pentru floristica

În stoc
2185
18.00lei
Descriere
Sarma special creată pentru floristică este un produs inovator care vine în întâmpinarea nevoilor tale în domeniul designului floral. Această sârmă de înaltă calitate este fabricată cu grijă pentru a se potrivi perfect cu orice proiect de floristică pe care îl ai în minte.
Accesorii floristică sunt elementele esențiale pentru orice pasionat de arta florală și această sârmă creată special pentru floristică este un instrument indispensabil în trusa ta de lucru. Indiferent dacă dorești să realizezi buchete impresionante, aranjamente florale sofisticate sau coroane elegante, această sârmă îți oferă flexibilitatea și rezistența necesară pentru a-ți transforma viziunea în realitate.
Caracterizată prin durabilitate și versatilitate, sârma creată pentru floristică este fabricată din materiale de cea mai bună calitate, asigurând astfel rezistența și stabilitatea necesare pentru a-ți susține creațiile florale în mod corespunzător. Fie că dorești să fixezi cu grijă flori delicate pe o ramură sau să creezi structuri complexe pentru aranjamente florale extravagante, această sârmă este partenerul perfect pentru a-ți transforma visele în realitate.
În plus, sârma creată pentru floristică este ușor de utilizat, permițându-ți să îți exprimi creativitatea fără a întâmpina dificultăți în procesul de design floral. Flexibilitatea și maleabilitatea sa îți oferă posibilitatea de a crea forme și modele personalizate, astfel încât să-ți poți crea propriile creații florale unice.
Indiferent dacă ești un profesionist cu experiență în design floral sau un pasionat începător, sârma creată pentru floristică este accesoriul de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și a-ți extinde orizonturile artistice. Cu acest produs de calitate superioară, vei putea să-ți duci pasiunea pentru floristică la un nivel următor și să creezi buchete și aranjamente florale impresionante.
Nu mai aștepta! Descoperă acum sârma creată special pentru floristică și lasă-ți imaginația să zboare în realizarea celor mai frumoase și inovatoare proiecte de design floral. Transformă-ți pasiunea în artă cu aceste accesorii floristice de înaltă calitate, care îți oferă flexibilitatea și rezistența necesară pentru a-ți exprima creativitatea într-un mod unic și captivant.
Gramaj 100 g
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar