Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cilindru din burete umed pentru flori 100 buc/cutie

În stoc
2103
80.00lei
Descriere
Burete cilindru din burete umed pentru flori este un produs versatil și practic, special conceput pentru a crea aranjamente florale deosebite și pline de culoare. Acest burete cilindru este fabricat dintr-un burete de înaltă calitate, care reține în mod eficient apa și hrănirea plantelor. Cu ajutorul acestui burete cilindru, puteți să vă bucurați de procesul de creare a aranjamentelor florale, adăugând un plus de eleganță și frumusețe evenimentelor speciale sau spațiilor de decor.
Designul cilindric al buretelui permite fixarea ușoară și stabilă a florilor, oferindu-le suportul necesar pentru a rămâne proaspete și hidratate pe parcursul întregii perioade.
Buretele cilindru din burete umed pentru flori este ideal pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți, botezuri, aniversări sau alte ocazii festive. Acesta poate fi folosit atât pentru aranjamente florale de masă, cât și pentru buchete de flori sau ornamente decorative pentru spații interioare și exterioare. De asemenea, buretele cilindru este ușor de tăiat și modelat, permițându-vă să creați forme și structuri unice, adaptate stilului și tematicii evenimentului.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul floristic sau doar un pasionat al aranjamentelor florale, buretele cilindru din burete umed pentru flori vă oferă posibilități nelimitate de creativitate și expresie artistică. Este un instrument indispensabil în realizarea compozițiilor florale sofisticate și impresionante, aducând bucurie și farmec în orice împrejurare.
Investiți în acest burete cilindru de înaltă calitate și bucurați-vă de rezultatele remarcabile pe care le veți obține în domeniul aranjamentelor florale. Deveniți un maestru în arta floristică și creați compoziții florale de excepție care vor impresiona și încânta orice privitor. Adăugați o notă de eleganță și frumusețe spațiului dvs. cu ajutorul acestui burete cilindru din burete umed pentru flori și transformați orice eveniment într-unul memorabil și de neuitat.
Dimensiuni:8 x 5 cm

 

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar