Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cruce 40 cm din burete umed pentru flori

În stoc
2104
34.00lei
Descriere
Crucea de 40 cm din burete umed pentru flori este un produs special conceput pentru a fi folosit în aranjamentele florale funerare. Această cruce este confecționată din burete umed de înaltă calitate, care își menține hidratarea pentru o perioadă îndelungată, asigurând astfel prospețimea și frumusețea florilor utilizate în aranjament.
Această cruce este potrivită pentru utilizarea în diverse ceremonii funerare sau în amintirea celor dragi care au trecut în neființă. Având o dimensiune de 40 cm, oferă suficient spațiu pentru a crea compoziții florale impresionante și pline de sensibilitate.
Buretele umed asigură o hidratare optimă a florilor, prelungind astfel durata de viață a acestora și menținându-le aspectul proaspăt și plin de culoare. Acesta absoarbe și reține apa, oferind o sursă constantă de hidratare pentru florile delicate și sensibile.
Crucea este ușor de utilizat, oferindu-vă posibilitatea de a fixa cu ușurință florile în buretele umed. Puteți crea aranjamente florale personalizate, combinând diferite tipuri de flori, culori și texturi pentru a obține un design unic și emoționant.
Indiferent de tipul de floare preferat, această cruce este versatilă și se potrivește perfect pentru așezarea trandafirilor, crizantemelor, liliacului și multe alte flori simbolice într-un aranjament floral memorabil.
Calitatea superioară a materialelor utilizate în fabricarea crucii garantează rezistența și durabilitatea acestui produs. Astfel, puteți fi sigur că aranjamentul floral va rezista timp îndelungat, păstrându-și aspectul impecabil chiar și în condiții de mediu dificile.
Crucea de 40 cm din burete umed pentru flori este alegerea perfectă pentru a exprima respectul și dragostea față de cei care nu mai sunt printre noi. Cu ajutorul acestei cruci, puteți crea aranjamente florale impresionante și pline de semnificație în cadrul ceremoniilor funerare sau pentru a aduce aminte de persoanele dragi într-un mod delicat și emoționant.
Indiferent de ocazie, această cruce reprezintă un simbol puternic al iubirii și aducerii aminte, oferindu-vă posibilitatea de a crea aranjamente florale deosebite și memorabile. Datorită dimensiunii sale generoase și a calității superioare, crucea de 40 cm din burete umed pentru flori este alegerea perfectă pentru a evidenția și celebra frumusețea florilor într-un mod unic și special.
Dimensiuni 40 x 28 x 6: cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar