Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Microfon dual din burete umed pentru flori set 4 buc

Stoc epuizat
2332
50.00lei
Descriere
Microfonul dual din burete umed pentru flori este un instrument inovator creat special pentru a spori frumusețea și proaspătura aranjamentelor florale. Acest microfon unic combină tehnologia de ultimă generație cu materiale de calitate superioară pentru a oferi rezultate excepționale.
Buretele umed este conceput să mențină florile hidratate și să le ofere nutrienții esențiali pentru o durată mai lungă de timp. Acest aspect este deosebit de important în aranjamentele florale, deoarece asigură păstrarea prospețimii și vitalității florilor pentru o perioadă îndelungată.
 Fie că doriți să adăugați o notă romantică, să creați o atmosferă liniștitoare sau să surprindeți atenția audienței, microfonul dual din burete umed pentru flori vă oferă posibilitatea de a transforma orice aranjament floral într-o experiență muzicală unică.
Acest microfon este confecționat din materiale de înaltă calitate, astfel încât să vă puteți bucura de performanțe durabile și fiabilitate pe termen lung. Designul ergonomic vă permite să-l utilizați cu ușurință și confort, indiferent de dimensiunea sau forma aranjamentului floral. Cu ajutorul microfonului dual din burete umed pentru flori, veți putea să vă exprimați creativitatea și să vă impresionați prietenii și familia cu aranjamente florale impresionante și muzică subtilă.
Indiferent dacă sunteți un pasionat de aranjamente florale sau un profesionist din industria floristică, microfonul dual din burete umed pentru flori vă oferă o gamă largă de posibilități pentru a aduce viață și expresie creativă în lumea florilor.
 
Dimensiuni: 8 x 18 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar