Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sul fizelina color pentru aranjamente florale

În stoc
5104C
7.70lei
Descriere
Produsul nostru cu denumirea "Sul fizelină color pentru aranjamente florale" este alegerea perfectă pentru a da o notă plină de culoare și frumusețe aranjamentelor florale și buchetelor dumneavoastră. Cu ajutorul acestui material de calitate superioară, veți putea crea opere de artă florale care vor impresiona și încânta orice privitor.Fizelina color pentru aranjamente florale este un material versatil și ușor de manevrat, ce adaugă un aspect sofisticat și proaspăt oricărei creații florale. Cu ajutorul acestui sul de fizelină, veți putea să vă dezvoltați creativitatea și să aduceți un plus de farmec evenimentelor speciale sau momentelor deosebite din viața dumneavoastră și a celor dragi.
Fizelina colorată pentru aranjamente florale este disponibilă într-o gamă variată de culori vii și captivante, astfel încât să puteți alege combinația perfectă care să se potrivească tematicii sau preferințelor dumneavoastră. Indiferent dacă vă doriți să creați buchete impresionante pentru o nuntă romantică sau să decorați mesele festivităților cu aranjamente florale deosebite, fizelina noastră colorată va adăuga acel plus de eleganță și rafinament necesar evenimentului dumneavoastră.
Acest produs de calitate superioară este fabricat cu atenție la detalii, având în vedere cerințele stricte ale clienților noștri pretențioși. Materialul este ușor de tăiat și de modelat, ceea ce vă va permite să dați viață ideilor creative și să vă bucurați de procesul de realizare a aranjamentelor florale unice.
Fizelina color pentru aranjamente florale este și o alegere ecologică, fiind realizată din materiale prietenoase cu mediul înconjurător. Astfel, puteți fi siguri că contribuiți la protejarea naturii în timp ce vă bucurați de frumusețea și culoarea vibrante ale acestui material minunat.
Indiferent dacă sunteți un florar profesionist sau un pasionat de aranjamente florale, fizelina noastră colorată vă va oferi rezultate remarcabile și unicitate în fiecare creație. Fie că vă pregătiți pentru un eveniment special sau pur și simplu doriți să vă decorați casa cu aranjamente florale deosebite, fizelina color pentru aranjamente florale este alegerea perfectă pentru a transforma visurile în realitate.
Nu mai așteptați și alegeți fizelina noastră colorată pentru aranjamente florale pentru a aduce o notă de prospețime și bucurie fiecărui moment special din viața dumneavoastră! Lăsați-vă inspirați de frumusețea naturii și creați aranjamente florale memorabile cu ajutorul acestui produs exceptional. Fiecare detaliu contează, iar fizelina noastră colorată va face din fiecare aranjament floral o poveste aparte.
Ambalaje flori pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni:50 cm x 9 yds
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar