Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Curatator dalas pentru flori

În stoc
2283
36.50lei
Descriere
Cu ajutorul acestui curățător de flori avansat, veți putea adăuga un nivel suplimentar de frumusețe și eleganță aranjamentelor florale pe care le creați.Fie că sunteți un pasionat al florilor sau un profesionist în domeniul floristic, acest curățător Dalas pentru flori și accesoriile sale vor deveni rapid partenerii indispensabili în munca dvs. de creație. Designul ergonomic al curățătorului vă permite să manevrați instrumentul cu ușurință și confort, în timp ce funcționalitățile sale avansate vă oferă o experiență îmbunătățită de curățare a florilor.În plus, produsul nostru Curățător Dalas pentru flori este fabricat cu materiale de cea mai înaltă calitate, asigurându-vă durabilitate și performanță pe termen lung. Acesta a fost testat riguros pentru a se asigura că îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.Indiferent dacă sunteți un florist profesionist care caută instrumente de înaltă performanță sau un iubitor de flori pasionat care dorește să adauge o notă specială în decorul său, Curățătorul Dalas pentru flori și gama sa de accesorii floristice sunt alegerea perfectă pentru dvs. Descoperiți acum o nouă dimensiune a creativității florale cu ajutorul acestui produs excepțional.
Dimensiuni: 4 x 18 cm
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar