Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola polipropilena 6 cm pentru decoratiuni funerare
Recenzii
Cristina
2024-01-16
Recomand
Calitate buna!

Rola polipropilena 6 cm pentru decoratiuni funerare

(1 reviewuri) | În stoc
506F
9.00lei
Descriere
Rola de 6 cm din polipropilenă pentru decorarea aranjamentelor funerare este un produs deosebit, creat special pentru a adăuga o notă elegantă și solemnă în timpul ceremoniilor de înmormântare. Această rolă de polipropilenă de înaltă calitate este concepută să fie durabilă și rezistentă, pentru a putea fi utilizată în mod repetat și pentru a rezista în fața condițiilor dificile din cadrul aranjamentelor funerare.
Datorită dimensiunii sale de 6 cm, această rolă de polipropilenă este perfectă pentru a fi folosită în diverse aranjamente florale funerare. Poate fi utilizată pentru a crea buchete elegante și delicate, coroane de flori pline de emoție sau alte tipuri de aranjamente florale care să exprime respectul și compasiunea față de cei decedați.Cu această rolă de polipropilenă pentru decorarea funerară, puteți adăuga un element distinctiv în aranjamentele dvs., oferindu-le un aspect rafinat și deosebit. Materialul de înaltă calitate și finisajul impecabil fac ca această rolă să fie o alegere ideală pentru profesioniștii din domeniul floristic, dar și pentru persoanele care doresc să-și exprime compasiunea și dragostea prin intermediul aranjamentelor funerare.Cu această rolă de polipropilenă pentru decorarea funerară, puteți adăuga un element special și distinctiv în aranjamentele dvs. de flori funerare. Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul floristic sau o persoană care dorește să aducă un omagiu sincer unei persoane dragi, această rolă de polipropilenă de înaltă calitate vă va ajuta să creați aranjamente memorabile și emoționante.
Dimensiuni:6 x 40 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar