Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Role 0,5 cm x 5 m pentru aranjamente florale set 5 buc

În stoc
5295
20.50lei
Descriere
Role 0,5 cm x 5 m pentru aranjamente florale - Set de 5 bucăți
Dacă sunteți un pasionat de frumusețea naturii și vă bucurați de a crea compoziții florale unice și captivante, atunci Rolele pentru aranjamente florale de 0,5 cm x 5 m sunt alegerea ideală pentru a vă îndeplini aspirațiile artistice. Acest set impresionant de 5 bucăți de role pentru aranjamente florale vă deschide ușa către o lume a posibilităților nelimitate în designul floral.
Indiferent dacă sunteți un profesionist cu experiență în arta floristică sau un începător entuziast, aceste role pentru aranjamente florale sunt instrumentul perfect pentru a vă transforma viziunile în realitate. Fie că creați buchete elegante pentru ocazii speciale, aranjamente spectaculoase pentru nunți sau evenimente corporative, sau chiar căutați să adăugați o notă de prospețime și frumusețe spațiului dvs. personal, aceste role sunt complicele perfect.
Concepute cu atenție la detalii și fabricate din materiale de calitate superioară, aceste role pentru aranjamente florale de 0,5 cm x 5 m oferă versatilitate și durabilitate. Lungimea generoasă a fiecărei role vă permite să explorați și să experimentați cu diferite stiluri și tehnici de aranjare a florilor. Indiferent dacă optați pentru bucle elegante, legături intricate sau buchete de flori sălbatice, aceste role vă susțin în fiecare etapă a procesului creativ.
În plus față de utilitatea lor practică, aceste role pentru aranjamente florale adaugă o notă de eleganță și rafinament fiecărei creații. Nuanța subtilă a rolelor completează armonios paleta colorată a florilor și a frunzișului, accentuând frumusețea naturală a fiecărei componente. Fiecare detaliu contează atunci când creați aranjamente florale deosebite, iar aceste role sunt partenerii perfecți pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite.
Încheind, Rolele de 0,5 cm x 5 m pentru aranjamente florale, în acest set generos de 5 bucăți, reprezintă accesoriul esențial pentru orice pasionat de arta florală. Cu versatilitatea lor inegalabilă și calitatea lor superioară, aceste role vă îndrumă spre excelență în designul floral. Transformați-vă viziunile în realitate și aduceți frumusețea naturii în viața dumneavoastră cu ajutorul acestor role pentru aranjamente florale exceptionale.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni:0,5 cm x 5 m
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar