Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 6 fire anemone artificiale

În stoc
3590
11.50lei
Descriere
Creați o atmosferă de rafinament și frumusețe cu ajutorul acestui minunat buchet ce conține nu mai puțin de 6 fire de anemone artificială, care aduc cu sine farmecul aranjamentelor florale de excepție. Fie că doriți să transformați spațiul dvs. într-un colț de paradis floral sau să aduceți un strop de natură într-un mediu urban, acest buchet este alegerea perfectă pentru a vă exprima gustul rafinat și pasiunea pentru frumos.Cu fiecare floare de anemone artificiale atent realizată, acest buchet devine o adevărată operă de artă florală, aducând luminozitate și eleganță oricărui eveniment sau împrejurare. Fiecare petală este modelată cu grijă pentru a reda cât mai fidel delicatețea și grandoarea naturală a anemonei reale, iar culorile vibrante și realiste vor captiva privirile și inimile celor ce vor admira acest spectacol vizual.
Versatilitatea acestui buchet este una dintre marile sale atuuri. Fie că îl așezați într-un vas elegant pe masă, îl integrați în decorul evenimentelor speciale sau îl oferiți ca un cadou deosebit, impactul său vizual va rămâne de neuitat. Fiecare floare este plasată strategic pentru a crea o armonie estetică, iar firele flexibile vă permit să ajustați buchetul în funcție de preferințele dvs. și de cerințele spațiului în care doriți să îl amplasați.Indiferent dacă sunteți în căutarea unui cadou elegant și sofisticat sau doriți să vă decorați propria locuință cu un strop de natură perpetuă, acest Buchet cu 6 Fire de Anemone Artificiale vă oferă oportunitatea de a vă exprima creativitatea și stilul personal. Investiți într-un buchet ce va rezista probelor timpului, rămânând mereu proaspăt și strălucitor fără a necesita întreținere.
Aveți posibilitatea de a adăuga o notă de eleganță oricărui mediu cu ajutorul acestui buchet deosebit. Bucurați-vă de frumusețea incontestabilă a anemonei, îmbinată cu comoditatea și durabilitatea elementelor artificiale. Fie că îl utilizați pentru a crea un decor de nuntă memorabil, pentru a aduce viață biroului dvs. sau pentru a surprinde pe cineva drag, acest buchet este expresia perfectă a rafinamentului și frumuseții în aranjamentele florale.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 5 x 25 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar