Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Rola polipropilena 0,8 cm pentru aranjamente florale
Recenzii
Sandu
2024-01-16
Multumit
Foarte util!

Rola polipropilena 0,8 cm pentru aranjamente florale

(1 reviewuri) | În stoc
508200
5.20lei
Descriere
Rola de 0,8 cm din polipropilenă special concepută pentru a fi folosită în realizarea aranjamentelor florale aduce o nouă dimensiune creativității în domeniul floristic. Această rolă de polipropilenă de înaltă calitate reprezintă un instrument esențial pentru artiștii florali, designerii evenimentelor și toți cei pasionați de frumusețea aranjamentelor cu flori.
Indiferent dacă sunteți un profesionist cu experiență sau un amator entuziast, această rola de polipropilenă vă oferă flexibilitatea și versatilitatea necesare pentru a crea aranjamente florale unice și impresionante. Datorită diametrului său de 0,8 cm, această rolă de polipropilenă vă permite să experimentați cu diferite tehnici de aranjare și să realizați detalii fine în fiecare compoziție florală.
Textura sa durabilă și rezistența la umezeală fac din această rolă de polipropilenă alegerea ideală pentru a susține și fixa cu ușurință fiecare floare în poziția dorită în cadrul aranjamentelor florale. Fiind ușor de manevrat, această rolă vă oferă libertatea de a juca cu forme, texturi și culori, pentru a da viață viziunilor voastre florale într-un mod autentic și impresionant.
De asemenea, această rola de polipropilenă poate fi utilizată într-o varietate de contexte, inclusiv în evenimente speciale precum nunți, petreceri, ceremonii și expoziții florale. Indiferent de tema sau stilul evenimentului, această rolă de polipropilenă vă ajută să aduceți un plus de eleganță și rafinament prin intermediul aranjamentelor florale deosebite.
În concluzie, rola de polipropilenă de 0,8 cm pentru aranjamente florale este un instrument esențial pentru toți cei pasionați de arta floristică. Cu ajutorul acestei role versatile, puteți da viață imaginilor voastre florale și puteți crea aranjamente care să impresioneze și să aducă bucurie atât celor care le creează, cât și celor care le admiră. Indiferent de nivelul vostru de experiență, această rolă de polipropilenă vă deschide ușa către o lume a creativității neîngrădite în universul fascinant al aranjamentelor florale.
Panglici decorative si role decorative pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni:0.80 cm x 180 m
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar