Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cutit pentru floristica

Stoc epuizat
2279
4.50lei

Cu un design elegant și funcționalitate excepțională, acest cutit este perfect adaptat pentru a deveni cea mai de încredere unealtă în arsenalul dumneavoastră de accesorii pentru floristică.Datorită calității sale superioare și materialelor durabile utilizate, Cutitul pentru floristică este proiectat să reziste în fața oricăror provocări pe care le întâmpinați în timpul aranjării florilor. Lama sa precisă și ascuțită este ideală pentru tăierea precisă a tulpinilor și a frunzelor, asigurând o muncă precisă și rezultate profesionale.Acest instrument indispensabil nu este doar extrem de practic, ci și estetic plăcut. Mânerul ergonomic oferă o prindere confortabilă, permițându-vă să lucrați ore în șir fără a obosi. În plus, designul său elegant și sofisticat adaugă un plus de rafinament și eleganță fiecărei activități de floristică pe care o întreprindeți.
Indiferent dacă sunteți un profesionist al floristicii sau un amator pasionat, Cutitul pentru floristică este alegerea perfectă pentru a vă ajuta să realizați aranjamente florale deosebite. Fie că doriți să creați buchete spectaculoase pentru evenimente speciale sau să adăugați o notă de frumusețe și prospețime aranjamentelor florale din propria locuință, acest cutit va deveni partenerul dumneavoastră de încredere.
Nu lăsați ca munca dumneavoastră creativă să fie împiedicată de unelte inadecvate! Investiți în calitate și alegeți Cutitul pentru floristică pentru a vă îmbunătăți experiența în domeniul floristic și a obține rezultate excepționale în fiecare proiect. Fie că este vorba de tăiere, dețepare sau formare, acest cutit vă va oferi instrumentul perfect pentru a transforma florile în adevărate opere de artă.Descoperiți acum accesoriul esențial al pasionaților de floristică și adăugați Cutitul pentru floristică în colecția dumneavoastră de instrumente! Indiferent că sunteți un profesionist experimentat sau un începător entuziast, veți aprecia calitatea și performanța excepțională pe care acest cutit le oferă. Oferiți-vă posibilitatea de a vă exprima creativitatea într-un mod nou și captivant, transformând fiecare aranjament floral într-o adevărată operă de artă.
Dimensiuni:16.50 cm
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar