Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Inima 30 cm din burete umed pentru flori

În stoc
2220
24.00lei
Descriere
Numele produsului nostru este "Inima 30 cm din burete umed pentru flori", iar acesta reprezintă o soluție ideală și creativă pentru a realiza aranjamente florale deosebite. Cu dimensiunile sale generoase de 30 de centimetri, inima din burete umed permite inserarea și fixarea cu ușurință a florilor proaspete în compoziții unice și pline de farmec.
Datorită compoziției speciale din burete umed, acest produs asigură o hidratare optimă pentru fiecare floare utilizată, menținându-le proaspete și strălucitoare pentru o perioadă îndelungată. Acest aspect face din inima din burete un suport excelent pentru aranjamentele florale folosite la evenimente importante, precum nunți, aniversări sau petreceri tematice, unde frumusețea și prospețimea florilor sunt esențiale pentru a crea o atmosferă de poveste.
Fie că sunteți un pasionat de aranjamente florale sau un profesionist în domeniu, inima din burete umed pentru flori vă oferă libertatea de a exprima creativitatea în cele mai variate moduri. Poate fi utilizată pentru a crea decoruri impresionante pentru mese festive, decoruri florale pentru biserici și chiar pentru aranjamente funerare, aducând un omagiu delicat și emoționant celor dragi.
Grație structurii solide a buretelui umed, inima pentru flori oferă stabilitate și rezistență, asigurând că florile rămân în poziția dorită pe parcursul întregului eveniment sau expoziție. De asemenea, materialul poros permite o ușoară și eficientă absorție a apei, astfel încât plantele și florile să primească hidratarea necesară pentru a-și menține prospețimea și frumusețea pentru mai mult timp.
Cu "Inima 30 cm din burete umed pentru flori", creațiuniile dvs. florale vor capta cu siguranță atenția și admirația tuturor, aducând un strop de bucurie și culoare în orice eveniment. De la aranjamentele clasice până la cele mai îndrăznețe și inovatoare concepute, acest produs devine suportul ideal pentru visele și inspirațiile dvs. în domeniul floristic.
Așadar, dacă sunteți în căutarea unei modalități unice și eficiente de a da viață evenimentelor și de a aduce un zâmbet pe buzele celor dragi, "Inima 30 cm din burete umed pentru flori" este alegerea perfectă pentru a materializa frumusețea și eleganța florilor într-un mod artistic și inovator.
Dimensiuni:30 x 26 x 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar