Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Autocorso midi din burete umed pentru flori

În stoc
2191
19.00lei
Descriere
Autocorso midi din burete umed pentru flori este un produs inovator, conceput special pentru a crea aranjamente florale spectaculoase și de lungă durată. Acest produs reprezintă combinația perfectă între utilitate și estetică, oferind o modalitate simplă și eficientă de a aranja și expune frumusețea naturală a florilor.
Cu ajutorul autocorsoului midi din burete umed, veți putea să vă bucurați de un spectacol floral impresionant în propriul cămin sau la evenimentele speciale pe care le organizați. Buretele umed are proprietăți de reținere a apei, permițând florilor să se mențină proaspete și hidratate pentru o perioadă îndelungată. Astfel, veți putea să vă bucurați de frumusețea și parfumul acestor aranjamente florale mult mai mult timp.
Designul ergonomic al autocorsoului midi face ca procesul de aranjare să fie ușor și plăcut. Forma și dimensiunile sale sunt concepute astfel încât să puteți organiza aranjamentele florale într-un mod creativ și estetic plăcut. De asemenea, acest produs este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îl face durabil și rezistent în timp.
Indiferent dacă doriți să decorați masa de prânz într-o zi obișnuită sau să creați o atmosferă feerică pentru ocazii speciale precum nunți, botezuri sau aniversări, autocorso-ul midi din burete umed pentru flori vă oferă flexibilitatea de a crea aranjamente florale adaptate în funcție de preferințele și stilul dumneavoastră. Cu o gamă variată de culori și tipuri de flori disponibile, veți putea să vă exprimați creativitatea și să creați decoruri florale personalizate și unice.
Inovația acestui produs constă în combinația dintre utilitatea autocorsoului și frumusețea aranjamentelor florale. Autocorso-ul midi din burete umed pentru flori nu doar că asigură o expunere perfectă a florilor, ci și contribuie la menținerea lor într-o stare proaspătă și vibrantă. Cu acest produs, veți putea aduce natura în casa sau evenimentul dumneavoastră și veți crea o atmosferă plină de culoare și eleganță.
Alegeți autocorso-ul midi din burete umed pentru flori și transformați orice spațiu într-un colț de paradis floral. Bucurați-vă de frumusețea și prospețimea florilor pentru o perioadă îndelungată, fără grija întreținerii lor constante. Creați aranjamente florale impresionante și personalizate care vor aduce un plus de farmec oricărui eveniment sau încăpere. Descoperiți inovația și frumusețea într-un singur produs: autocorso midi din burete umed pentru flori - alegerea perfectă pentru aranjamentele florale deosebite.
Dimensiuni 9 x 10: cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar