Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sfera cu baza din burete umed pentru flori

În stoc
2277
23.00lei
Descriere
 Această sferă cu bază din burete umed este instrumentul perfect pentru a vă transforma pasiunea pentru flori în adevărate opere de artă botanică.Cu ajutorul acestei sfere inovatoare, veți putea să realizați aranjamente florale elegante și îndrăznețe, care vor încânta ochii și vor aduce o atmosferă proaspătă și vibrantă în orice spațiu. Buretele umed din baza sferei are proprietăți de reținere a apei, asigurând hidratarea optimă a florilor și prelungind astfel durata de viață a acestora.Indiferent dacă sunteți un florist profesionist sau doar un pasionat de frumusețea florilor, Sfera cu bază din burete umed pentru flori vă va facilita procesul de creare a aranjamentelor florale, oferindu-vă un suport stabil și ușor de manevrat. Forma sferică a acestei baze permite poziționarea facilă a florilor în orice direcție dorită, astfel încât să puteți obține aranjamente simetrice și echilibrate.De asemenea, acest produs este ideal pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți, petreceri sau ceremonii, adăugând o notă de rafinament și eleganță decorului. Sfera cu bază din burete umed pentru flori vă oferă libertatea de a crea aranjamente personalizate, adaptate tematicii și culorilor evenimentului.
Calitatea superioară a materialelor utilizate în fabricarea acestei sfere garantează durabilitatea și rezistența în timp. Buretele umed este non-toxic și sigur pentru plante, asigurând un mediu optim de creștere și dezvoltare a florilor. De asemenea, baza sferică este durabilă și stabilă, menținând aranjamentele florale în poziție fermă și sigură.Alegeți Sfera cu bază din burete umed pentru flori și bucurați-vă de creativitatea fără limite în realizarea aranjamentelor florale! Transformați orice spațiu într-o grădină plină de culori și parfumuri captivante cu acest produs inovator și practic. Îmbunătățiți-vă abilitățile în arta florală și încântați-vă prietenii și familia cu aranjamente florale spectaculoase și de neuitat.
Dimensiuni:12 x 13 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar