Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Anchor tape banda adeziva pentru flori

În stoc
2173
50.00lei
Descriere
Banda adezivă pentru flori, cunoscută sub numele de "Anchor Tape", reprezintă un produs inovator destinat exclusiv pasionaților de floristică. Această bandă adezivă de înaltă calitate este unul dintre cele mai eficiente accesorii disponibile pe piață pentru a crea aranjamente florale uimitoare și durabile.
Fabricată cu grijă din materiale de cea mai înaltă calitate, banda adezivă "Anchor Tape" este proiectată pentru a adera ferm la diverse suprafețe, asigurând astfel o fixare sigură a elementelor florale. Fie că doriți să realizați buchete elegante, aranjamente florale deosebite sau coroane impresionante, acest produs este partenerul perfect pentru a vă materializa ideile creative.
Cu "Anchor Tape", veți descoperi că procesul de lucru devine mult mai simplu și mai eficient. Această bandă adezivă are proprietăți de aderență superioară, ceea ce înseamnă că florile și frunzele se vor menține în poziție fără probleme, chiar și în condiții de transport sau de manipulare frecventă. Nu va mai fi nevoie să vă faceți griji cu privire la slăbirea sau căderea elementelor florale în timpul prezentării sau utilizării.
Un alt avantaj al "Anchor Tape" este faptul că este ușor de utilizat. Dispunând de o tăietură precisă și un design ergonomic, această bandă adezivă se poate aplica rapid și cu precizie pe suprafețele dorite. De asemenea, se poate îndepărta fără efort, fără a lăsa reziduri sau a deteriora florile sau frunzele delicate.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul floristic sau un pasionat care se bucură de aranjamente florale deosebite, "Anchor Tape" este un accesoriu esențial în trusa dumneavoastră de lucru. Cu această bandă adezivă de încredere, veți putea crea buchete impresionante, compoziții artistice și decoruri florale personalizate care vor capta privirile și vor aduce un farmec aparte în orice ocazie.
Investiția în "Anchor Tape" este o decizie înțeleaptă, deoarece vă veți asigura că aranjamentele dumneavoastră florale vor fi mereu remarcabile și durabile. De asemenea, această bandă adezivă de calitate superioară vă va economisi timp prețios și vă va facilita procesul de creație, astfel încât să vă puteți concentra pe exprimarea creativității dumneavoastră fără a vă face griji cu privire la aspecte tehnice sau de fixare.
Pregătiți-vă să transformați pasiunea dumneavoastră pentru floristică într-o adevărată operă de artă cu ajutorul "Anchor Tape"! Descoperiți un nou nivel de libertate creativă și încântați-vă clienții, prietenii sau familia cu aranjamente florale spectaculoase și profesionale. Aveți încredere în această bandă adezivă de înaltă performanță și veți obține rezultate remarcabile în domeniul floristic!
Dimensiuni: 1,2 cm x 50 m
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar