Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Fiole +sarma pentru floristica set 25 buc

În stoc
2269
26.00lei
Descriere
Avem plăcerea să vă prezentăm setul nostru exclusiv de accesorii floristice, care include fiole cu sârmă pentru floristică, într-un set generos de 25 de bucăți. Această colecție excepțională de elemente decorative vă va permite să creați aranjamente florale uimitoare și să adăugați un farmec aparte evenimentelor și spațiilor voastre.Fie că sunteți un profesionist în arta floristică sau un pasionat înflăcărat, acest set de accesorii este un must-have în trusa voastră. Fiolele delicate și elegante sunt perfecte pentru a amplifica frumusețea florilor și a le păstra prospețimea, oferindu-vă o gamă largă de opțiuni de prezentare și aranjare. Pe de altă parte, sârma pentru floristică este indispensabilă în construirea și fixarea buchetelor și aranjamentelor florale complexe, oferindu-vă libertatea de a crea forme și structuri unice.
Indiferent dacă doriți să decorați nunți, evenimente speciale, mese festive sau să adăugați un strop de eleganță și naturalețe în locuința voastră, acest set de accesorii floristice vă va inspira și vă va ajuta să realizați creații florale memorabile.Calitatea acestor accesorii floristice este remarcabilă.În plus, acest set de accesorii este potrivit atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori. Indiferent de nivelul vostru de experiență în arta floristică, veți găsi ușor utilizarea potrivită pentru fiole și sârmă. Puteți crea buchete romantice, aranjamente elegante sau chiar opere de artă florale unice.Comandați acum și începeți să vă bucurați de magia florilor într-un mod complet nou! Acest set de accesorii floristice va fi un partener de încredere în călătoria voastră către aranjamente florale impresionante și experiențe vizuale unice.
Dimensiuni:30 cm
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar