Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 6 fire bobite artificiale color

În stoc
3202
28.00lei
Descriere
Intră într-o lume plină de frumusețe și prospețime cu acest Buchet cu 6 Fire de Bobițe Artificiale Colorate, care redefineste conceptul de aranjamente florale. Fie că îți dorești să împărtășești bucuria unui moment special sau să aduci o notă vibrantă în decorul casei tale, acest buchet inovator este alegerea perfectă.Cu 6 fire de bobite artificiale atent realizate, fiecare detaliu este sculptat cu migală pentru a reda aspectul și textura autentică a florilor naturale. Fiecare bob de floare este plin de culoare și viață, imitând perfecțiunea naturii în fiecare petală și frunză. Fiecare nuanță a fost aleasă cu grijă pentru a asigura o paletă cromatică armonioasă, care să aducă un strop de bucurie și vitalitate în orice încăpere.Acest buchet nu este doar o simplă colecție de flori artificiale - este o operă de artă realizată cu măiestrie. Fiecare fir este aranjat cu atenție pentru a crea un aspect plin de eleganță și farmec. Fie că îl așezi pe o masă centrală, pe o măsuță de cafea sau chiar în birou, acest buchet va atrage cu siguranță privirile și va stârni admirația tuturor celor care îl vor vedea.
De asemenea, acest buchet cu bobite artificiale este alegerea perfectă pentru momentele când dorești să oferi un cadou deosebit cuiva drag. Fie că este vorba de o aniversare, o zi de naștere sau chiar o simplă surpriză pentru a aduce zâmbetul pe chipul cuiva, acest buchet exprimă sentimentele tale într-un mod unic și elegant.Așadar, transformă-ți spațiul într-o oază de frumusețe cu Buchetul cu 6 Fire de Bobițe Artificiale Colorate. Lasă-te purtat de magia culorilor și detaliilor impecabile, și bucură-te de farmecul unei naturi reinterpretate într-un mod inedit și creativ.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni:35 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar