Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Anchor tape banda adeziva pentru flori

În stoc
2310
15.00lei
Descriere
Banda adezivă pentru flori "Anchor Tape" este un produs de înaltă calitate, conceput special pentru a fi utilizat în domeniul floristic. Această bandă adezivă reprezintă unul dintre cele mai utile accesorii în aranjamentele florale și îți permite să creezi aranjamente florale impresionante și profesionale.Anchor Tape este fabricată dintr-un material durabil și rezistent, care asigură o aderență puternică și sigură pentru a fixa florile în poziția dorită. Aceasta are o textură delicată, care nu va deteriora sau rupe petalele fragile ale florilor, menținându-le proaspete și frumoase pentru o perioadă mai lungă de timp.Această bandă adezivă pentru flori este extrem de versatilă și poate fi utilizată în diferite moduri în aranjamente florale. Poți să o utilizezi pentru a fixa cu ușurință flori pe buchete de nunți, aranjamente de masă sau coroane funerare. De asemenea, este ideală pentru a lega și a uni firele de flori sau plante în timp ce creezi designuri complexe și estetice.Un alt avantaj al bande adezive Anchor Tape este că poate fi utilizată și în alte proiecte creative, precum realizarea de aranjamente florale pentru evenimente speciale sau decorarea cadourilor. Cu ajutorul acestei benzi adezive, vei putea crea buchete și aranjamente personalizate, care vor impresiona prin eleganță și stil.Calitatea superioară a bande adezive pentru flori Anchor Tape îți oferă încredere și siguranță în utilizarea sa. Produsul este non-toxic și nu va afecta sănătatea florilor sau a plantelor. De asemenea, este ușor de folosit, având o înțepătură ușoară pentru a tăia banda, facilitând astfel utilizarea eficientă și precisă în timpul aranjamentelor florale.
În concluzie, banda adezivă pentru flori "Anchor Tape" este un accesoriu esențial în domeniul floristic, oferindu-ți posibilitatea de a crea aranjamente florale profesionale și impresionante. Cu ajutorul acestei benzi adezive durabile și versatile, vei putea fixa și uni florile și plantele în mod creativ și estetic. Alege Anchor Tape pentru a obține rezultate remarcabile în arta floristică.
Dimensiuni: 12  mm  x  50 m
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar