Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Marker negru pentru floristica

În stoc
4221
6.00lei
Descriere
Markerul negru pentru floristică este un instrument esențial pentru orice pasionat de arta florală. Acest marker de înaltă calitate, disponibil într-o nuanță elegantă de negru, este proiectat special pentru a fi utilizat în industria floristică și pentru a crea accesorii impresionante pentru aranjamentele florale.
Cu ajutorul acestui marker negru pentru floristică, puteți adăuga detalii fine și contururi precise pe petalele delicate ale florilor, oferindu-le un aspect distinctiv și profesional. Indiferent dacă sunteți un designer de flori profesionist sau un pasionat care se bucură de creația aranjamentelor florale, acest marker vă va permite să vă exprimați creativitatea într-un mod unic.
Acest accesoriu de înaltă calitate este creat special pentru a rezista la utilizarea frecventă în domeniul floristic. Vârful său rezistent și durabil vă permite să trasați linii fine și detaliate, fără să se deterioreze sau să se estompeze în timp. În plus, markerul este conceput să nu păteze sau să se scurgă, asigurându-vă că lucrările dvs. floristice rămân impecabile.
Markerul negru pentru floristică este extrem de versatil și poate fi folosit pe o varietate de suprafețe, inclusiv hârtie, carton, panza și chiar pe petalele florilor în sine. Acest lucru vă oferă libertatea de a explora diferite tehnici și stiluri în procesul de creație a accesoriilor floristice. Indiferent dacă doriți să adăugați accente elegante și subtile sau să creați linii dramatice și îndrăznețe, acest marker vă va ajuta să obțineți rezultate de excepție.
Pentru pasionații de artă florală, acest marker negru pentru floristică este indispensabil în trusa de instrumente. Adăugați-l colecției dvs. de accesorii floristice și bucurați-vă de beneficiile de a avea un instrument de calitate superioară, conceput special pentru a vă îmbunătăți creațiile florale și a vă ajuta să vă evidențiați talentele artistice.
Indiferent dacă sunteți profesionist sau amator în domeniul floristic, markerul negru pentru floristică este alegerea perfectă pentru a vă îmbunătăți experiența și rezultatele în crearea de accesorii floristice. Adăugați un strop de eleganță și rafinament aranjamentelor dvs. florale cu acest instrument de înaltă calitate. Nu ratați oportunitatea de a experimenta și de a vă bucura de arta florală într-un mod nou și captivant cu acest marker negru pentru floristică!
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar