Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sul nailon pentru flori

În stoc
5160
8.50lei
Descriere
Sul de nailon pentru flori reprezintă o soluție versatilă și indispensabilă atunci când vine vorba de ambalarea florilor și buchetelor cu grijă și eleganță. Acest produs de înaltă calitate a fost special creat pentru a îndeplini cerințele exigente ale industriei florale, asigurând că fiecare floare sau buchet rămâne proaspăt și protejat pe parcursul transportului sau prezentării.
Cu o textură fină și durabilă, acest sul de nailon este conceput pentru a proteja florile delicate împotriva factorilor externi precum vântul, umiditatea sau posibilele zgârieturi. Indiferent dacă sunteți un florar profesionist sau doar doriți să împărtășiți un gest frumos și plin de culoare, acest sul de nailon vă ajută să vă păstrați creațiile florale în cea mai bună formă.
Un alt avantaj al acestui sul de nailon este versatilitatea sa. Cu o gamă largă de dimensiuni și lungimi disponibile, puteți să alegeți varianta potrivită pentru fiecare tip de buchet sau floare. Indiferent dacă este vorba despre trandafiri romantici, lalele jucause sau orice altă floare preferată, veți găsi cu ușurință dimensiunea adecvată pentru a le ambala într-o prezentare impecabilă.
Nu doar că acest sul de nailon protejează florile, dar adaugă și o notă estetică deosebită. Transparența sa cristalină permite florilor să strălucească și să fie admirate în toată splendoarea lor, în timp ce nailonul subtil le oferă un fundal elegant și subtil. Astfel, fie că doriți să expuneți buchetele într-un magazin sau să le oferiți cuiva drag, ambalajul devine o parte integrantă a experienței vizuale.
Ambalarea florilor și buchetelor nu mai trebuie să fie o provocare. Cu ajutorul acestui sul de nailon pentru flori, procesul devine rapid și simplu. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea florilor în timpul transportului sau aranjării lor, deoarece acest sul asigură o barieră protectoare eficientă.
În concluzie, sulul de nailon pentru flori este alegerea perfectă pentru oricine dorește să ofere un tratament adecvat și elegant florilor sale. Indiferent dacă sunteți un profesionist din industria florală sau doar un iubitor al naturii, acest produs vă va ajuta să păstrați frumusețea florilor dumneavoastră în toată splendoarea lor, de la momentul împachetării până la prezentare. Alegeți calitatea și protecția pentru florile dumneavoastră cu acest incredibil sul de nailon!
Ambalaje flori pentru realizarea unor buchete speciale din flori
Dimensiuni: 53 cm x 8 yds
 
 

 

 

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar