Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Dalia din flori artificiale

În stoc
4019
15.50lei
Descriere
Cu mandrie va prezentam "Dalia din flori artificiale", un produs excepțional ce aduce o notă de rafinament și frumusețe în lumea aranjamentelor florale. Dacă sunteți în căutarea unei modalități creative și unice de a transforma spațiul dvs. într-un colț de vis în care natura se împletește armonios cu estetica, atunci aceste dale sunt alegerea ideală.De ce să alegeți dalele din flori artificiale pentru aranjamentele florale? Ei bine, există o serie de motive ce fac acest produs atât de special și apreciat de către pasionații de design interior și organizatorii de evenimente. În primul rând, fiecare floare artificială este meticulos realizată pentru a părea la fel de autentică ca o floare naturală. Petalele delicate, culorile vibrante și texturile variate creează iluzia unei grădini luxuriante chiar în mijlocul spațiului dvs.
Aranjamentele florale sunt o expresie a creativității și gustului personal, iar "Dalia din flori artificiale" oferă o paletă diversificată de opțiuni de design. Indiferent dacă doriți să creați o atmosferă romantică, clasică sau modernă, aceste dale vă permit să alegeți dintre diferite modele, dimensiuni și nuanțe pentru a vă transforma viziunea în realitate. Fie că doriți să decorați o nuntă elegantă, o recepție corporate sofisticată sau spațiul dvs. de acasă, aceste dale vor aduce o notă distinctă de eleganță.
Durabilitatea și ușurința în întreținere sunt alte aspecte remarcabile ale acestor dale din flori artificiale. Față de flori naturale care se ofilesc rapid și necesită schimbări frecvente, dalele noastre mențin frumusețea lor timp îndelungat, fără a necesita apă sau îngrijire specială. Astfel, veți putea bucura de atmosfera florală minunată în fiecare zi, fără stresul de a înlocui constant florile.
În concluzie, "Dalia din flori artificiale" deschide uși noi în lumea aranjamentelor florale, oferind o soluție inovatoare și estetică pentru a vă transforma spațiul într-o operă de artă florală. Cu detalii atent lucrate, opțiuni variate de design și o durabilitate remarcabilă, aceste dale sunt alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă frumusețea naturii în viața lor fără compromisuri. Creați experiențe vizuale unice și impresionați-vă oaspeții sau clienții cu aranjamente florale memorabile, datorită acestor dale minunate.
Dalia color pentru aranjamente florale deosebite si diferite decoratiuni florale
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 7 x 65 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar