Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Buchet 7 floricele artificiale pentru aranjamente florale

În stoc
4075
21.50lei

Adu un strop de rafinament și frumusețe în aranjamentele tale florale cu ajutorul acestui minunat Buchet compus din 7 floricele artificiale excepționale. Fie că ești pasionat de arta aranjamentelor florale sau doar îți dorești să adaugi un aer proaspăt și viu spațiului tău, aceste floricele artificiale sunt alegerea perfectă pentru tine.Fiecare floare artificială din acest Buchet a fost creată cu atenție la detalii, capturând esența naturală a florilor autentice într-o formă delicată și realistă. Fiecare petală este modelată cu migală pentru a reda textura și forma autentică, iar culorile vibrante sunt alese cu grijă pentru a se potrivi într-o varietate de aranjamente și decoruri.
Acest Buchet nu doar adaugă frumusețe vizuală, ci și oferă versatilitate în crearea aranjamentelor florale. Fie că dorești să-l integrezi într-un buchet plin de culoare și contrast, să-l utilizezi ca punct focal într-un aranjament minimalist sau să-l îmbini cu flori naturale pentru un efect captivant, opțiunile sunt nelimitate.Materialele de înaltă calitate folosite în fabricarea acestor floricele artificiale conferă durabilitate și rezistență în timp. Astfel, vei putea bucura de frumusețea acestui Buchet pentru multe evenimente și ocazii speciale în viitor. Fie că îl folosești în decorarea nunții tale, în amenajarea unui eveniment corporativ sau pur și simplu pentru a-ți înfrumuseța casa, acest Buchet va străluci mereu cu eleganță.
Încheiând, Buchetul cu cele 7 floricele artificiale pentru aranjamente florale reprezintă o investiție în frumusețea și originalitatea decorului tău. Prin adăugarea acestor floricele în proiectele tale florale, vei transforma spațiul într-o oază de eleganță și bucurie, captând privirile și impresionând orice privitor.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni:  4 x 27 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar