Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 6 fire floarea soarelui din flori artificiale

În stoc
3677
16.00lei
Descriere
Buchetul "Buchet 6 fire floarea soarelui din flori artificiale" reprezintă o capodoperă uluitoare în lumea aranjamentelor florale. Fiecare aspect al acestui excepțional buchet a fost meticulos gândit și creat pentru a aduce o frumusețe durabilă și inovatoare în spațiul dumneavoastră. Cu șase fire de floarea soarelui, fiecare realizat cu măiestrie din materiale artificiale de cea mai înaltă calitate, acest buchet îmbină perfecțiunea naturii cu avantajele durabilității.Fiecare floare a fost modelată cu atenție pentru a reproduce detaliile subtile și nuanțele vii ale unei floarea soarelui autentice. Fiecare petală este pliată și texturată pentru a reda aspectul natural al florii, iar nuanțele de galben vibrant și centru maro cuceritor aduc cu sine o senzație de căldură și fericire în orice încăpere în care este plasat acest buchet inovator.
Aranjamentele florale devin o expresie a stilului personal și a gusturilor individuale, iar "Buchet 6 fire floarea soarelui din flori artificiale" nu face excepție. Cu o lungime bine echilibrată și o simetrie uimitoare, acest buchet se potrivește perfect într-o varietate de decorațiuni interioare. Fiind realizat din materiale durabile, acest buchet păstrează aspectul său proaspăt și inalterabil de-a lungul timpului, fiind astfel o investiție excelentă în decorul dumneavoastră.Indiferent dacă doriți să adăugați o notă de natură într-un spațiu modern sau să îmbogățiți designul tradițional cu o notă contemporană, acest buchet este alegerea ideală. Fiecare floare soarelui artificială captează magia și vitalitatea naturii, transformând orice colț al casei sau al biroului într-un sanctuar plin de lumină și bucurie.
Încheiând, "Buchet 6 fire floarea soarelui din flori artificiale" nu este doar un simplu buchet, ci o operă de artă florală ce aduce împreună estetica rafinată, durabilitatea și farmecul natural. Fie că îl expuneți în living, dormitor, hol sau chiar în spațiul de lucru, acest buchet va rămâne mereu proaspăt și strălucitor, aducând zâmbete și admirație din partea tuturor celor care îl vor vedea.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 7 x 28 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar