Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Plasa sarma decorativa pentru floristica

În stoc
2359
35.00lei
Descriere
Plasa de sârmă decorativă pentru floristică este un produs excepțional creat special pentru a adăuga un farmec suplimentar aranjamentelor florale și decorurilor. Cu aceste accesorii de floricoltură de înaltă calitate, veți putea crea lucrări florale uimitoare, pline de rafinament și eleganță.Plasa de sârmă decorativă pentru floristică este fabricată dintr-un material durabil și rezistent, care asigură stabilitate și durabilitate pe termen lung. Această plasă este extrem de versatilă și poate fi utilizată într-o varietate de moduri creative pentru a adăuga un plus de strălucire și unicitate aranjamentelor dumneavoastră florale.Cu ajutorul acestei plase de sârmă decorativă, puteți crea buchete spectaculoase, aranjamente de masă elegante, coroane de flori impresionante și multe altele. Este o soluție perfectă pentru atât profesioniștii în domeniul floristic, cât și pentru amatorii pasionați de arta aranjamentelor florale.Disponibilă într-o gamă variată de culori și modele, această plasă de sârmă decorativă vă permite să vă exprimați creativitatea și să creați opere de artă florale unice. Indiferent dacă doriți să adăugați un accent subtil sau să creați un efect dramatic, această plasă de sârmă decorativă vă va permite să vă realizați viziunea artistică în modul cel mai inspirat.Dacă sunteți în căutarea acelor accesorii floristice perfecte care să aducă eleganță și stil oricărui aranjament floral, plasa de sârmă decorativă pentru floristică este alegerea ideală. Calitatea excepțională, versatilitatea și frumusețea acestei plase de sârmă vor depăși cu siguranță așteptările dumneavoastră și vor adăuga un plus de splendoare oricărei creații florale.
Dimensiuni:33 cm x 5 m
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar