Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cutit pentru floristi

În stoc
2449
5.00lei

Cuțitul pentru florari este un instrument esențial în arsenalul oricărui profesionist sau pasionat al floristicii. Acest cuțit de înaltă calitate a fost special conceput pentru a satisface nevoile unui florar exigent. Indiferent că sunteți un florar profesionist în căutare de instrumente de calitate sau un pasionat al aranjamentelor florale, cuțitul pentru florari este alegerea perfectă pentru dvs.
Suport pentru cuțit, care vă permite să păstrați cuțitul în siguranță și la îndemână în timpul lucrului. Acest suport previne deteriorarea lamelor și vă ajută să aveți întotdeauna acces rapid la cuțitul dvs. preferat.Indiferent că sunteți un profesionist înflăcărat în domeniul floristicii sau un amator pasionat, cuțitul pentru florari și accesoriile sale de calitate superioară vă vor ajuta să creați aranjamente florale unice și impresionante.
Dimensiuni:16 cm
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar