Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Sarma dreapta pentru floristica

În stoc
2186
18.00lei
Descriere
Fie că doriți să creați buchete deosebite pentru nunți și evenimente speciale sau să adăugați un strop de eleganță și naturalețe în decorul casei dvs., sarma dreapta pentru floristica este alegerea perfectă. Aceasta vine într-o varietate de dimensiuni și grosimi, astfel încât să vă puteți adapta nevoilor specifice și să dați viață oricărei viziuni florale pe care o aveți.Având o pasiune pentru arta florală, înțelegem că fiecare detaliu contează și că fiecare proiect merită cele mai bune materiale și accesorii. De aceea, sarma dreapta pentru floristica și accesorii florale sunt selectate cu grijă pentru a vă oferi produse de cea mai înaltă calitate. Suntem mândri să furnizăm materiale durabile și rezistente, care să vă ajute să creați aranjamente florale de excepție, menținându-și frumusețea și integritatea pe termen lung.Indiferent de nivelul dvs. de experiență în domeniul floristic, vă invităm să explorați gama noastră diversificată de sarme drepte și accesorii florale. Acestea sunt concepute pentru a satisface cerințele și gusturile diverse ale clienților noștri, oferindu-vă inspirație și instrumentele necesare pentru a transforma orice spațiu într-o oază de frumusețe și armonie naturală.Așadar, permiteți-vă să explorați și să vă exprimați creativitatea prin intermediul produsului nostru de încredere - Sarma dreapta pentru floristica și accesorii florale. Încrederea noastră în calitatea și utilitatea acestor produse ne îndeamnă să fim partenerul dvs. de încredere în arta frumoasă a florilor.
Gramaj 100 g
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar