Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Pistol lipit pentru floristica

În stoc
2374
51.00lei
Descriere
Introducem  Pistolul Lipit pentru Floristică, un instrument inovator și de înaltă calitate care este esențial pentru orice pasionat de arta floristică și design floral. Indiferent dacă sunteți un profesionist experimentat sau un amator entuziast, acest pistol de lipit vă va permite să creați aranjamente florale uimitoare și să adăugați un plus de frumusețe și originalitate în orice decor.
Datorită designului ergonomic și ușor de utilizat, veți putea să lipiți cu ușurință orice element decorativ în aranjamentele dvs. florale. Fie că este vorba despre frunze, flori, pene sau alte materiale, acest pistol de lipit vă oferă aderență sigură și durabilă, asigurându-vă că creați compoziții care vor rezista în timp.Unul dintre avantajele remarcabile ale Pistolului Lipit pentru Floristică este capacitatea sa de a se încălzi rapid și de a menține temperatura constantă, astfel încât să puteți lucra cu eficiență și să economisiți timp prețios. Indiferent de volumul de lucru pe care îl aveți, acest pistol lipit vă permite să vă concentrați pe aspectul artistic, fără a vă face griji în privința lipirii sau a rezistenței.
Nu trebuie să vă faceți griji nici în privința siguranței, deoarece Pistolul Lipit pentru Floristică este echipat cu măsuri de protecție împotriva supraîncălzirii și funcționează în modul cel mai sigur posibil. Acest lucru vă oferă pacea și încrederea necesară pentru a vă bucura de procesul creativ fără nicio restricție.Nu mai așteptați! Descoperiți acum Pistolul Lipit pentru Floristică și transformați-vă ideile și pasiunea în adevărate opere de artă florale. Adăugați un plus de farmec, originalitate și eleganță în evenimentele speciale, nunți, petreceri sau orice altă ocazie importantă. Acum, cu acest pistol lipit de încredere, creați aranjamente florale excepționale și impresionați cu siguranță pe oricine cu talentul și imaginația dvs. floristică.
Voltaj 100 - 240 V
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar