Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Tablite pret pentru flori set 5 buc

În stoc
2267
17.00lei
Descriere
Tablite pret pentru flori set 5 buc este un set de accesorii floristice esențiale, perfect pentru a-ți îmbunătăți aranjamentele florale și a adăuga un strop de eleganță și frumusețe în decorul tău. Fie că ești un profesionist în domeniul floristic sau doar un pasionat al aranjamentelor florale, acest set este un must-have în trusa ta de instrumente.Fiecare tablă din setul de 5 bucăți este concepută cu atenție pentru a satisface cele mai exigente cerințe. Fie că dorești să realizezi buchete spectaculoase sau aranjamente florale unice, aceste tablite sunt perfecte pentru a-ți îndeplini dorințele și a-ți pune în valoare creativitatea.Realizate din materiale de calitate superioară, aceste tablite sunt durabile și rezistente. Poți fi sigur că vor rezista în timp și te vor însoți în numeroase proiecte floristice. Indiferent dacă ești profesionist sau amator, aceste tablăți vor fi partenerii tăi de încredere în fiecare etapă a procesului de creare.Setul de accesorii floristice "Tablite pret pentru flori set 5 buc" este perfect pentru a adăuga un plus de stil și rafinament aranjamentelor tale.Nu mai aștepta și achiziționează acum setul de accesorii floristice "Tablite pret pentru flori set 5 buc" pentru a-ți îmbunătăți pasiunea pentru floristică și pentru a-ți transforma aranjamentele florale în adevărate opere de artă.
Dimensiuni 9,5 x 15 x 35 cm
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar