Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Buchet 7 fire gerbera din flori artificiale

În stoc
8043
10.00lei
Descriere
Buchetul de 7 fire Gerbera realizat din flori artificiale – O alegere plină de frumusețe și rafinament pentru cei care doresc să aducă natura în propriul lor spațiu. Acest buchet excepțional este o mărturie a măiestriei în arta aranjamentelor florale, capturând farmecul și delicatetea florilor naturale într-o formă eternă și durabilă.Aranjamentele florale au fost întotdeauna o expresie a eleganței și a sentimentelor profunde. Cu acest buchet de 7 fire Gerbera din flori artificiale, aducem în prim-plan arta de a compune culori și forme într-o poveste care încântă privirea și înalță spiritul. Fiecare floare Gerbera este meticulos recreată pentru a părea cât mai autentică, cu petalele ei vibrante și strălucitoare ce emană o energie pozitivă în fiecare colț al încăperii.Acest buchet remarcabil nu este doar o simplă colecție de flori artificiale, ci o capodoperă florală ce se distinge prin atenția la detalii și pasiunea pentru frumos. Fiecare floare este atent selecționată și aranjată manual, într-un dans al culorilor și formelor care evocă natura în toată splendoarea ei. Fie că este amplasat în living, pe o masă de mese sau chiar într-un colț de birou, acest buchet Gerbera adaugă un strop de vitalitate și eleganță în orice spațiu.Indiferent de ocazie – fie că este vorba de aniversări, zile de naștere, nunti sau pur și simplu pentru a aduce un zâmbet pe fața celor dragi – buchetul de 7 fire Gerbera din flori artificiale este un cadou inedit și memorabil. Nu doar că împărtășește frumusețea naturii într-o formă inovatoare, dar rămâne proaspăt și strălucitor de-a lungul timpului, fără a necesita întreținere sau apă.Alege acest buchet excepțional pentru a transforma spațiul tău într-un paradis floral perpetuu. Fii martorul transformării fiecărui colț al încăperii într-un regat al eleganței și al prospetimii. Buchetul de 7 fire Gerbera din flori artificiale – aranjamente florale ce redefinesc conceptul de frumusețe durabilă.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 6 x 30 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar