Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Adeziv pentru flori

În stoc
2371
24.00lei
Descriere
 Înțelegem cât de importante sunt detaliile în aranjarea florilor și tocmai de aceea am creat acest adeziv special conceput pentru a te ajuta să-ți transformi viziunea în realitate.Cu această formulă unică, adezivul nostru pentru flori este conceput să ofere o aderență puternică și durabilă între diferite elemente florale și accesorii floristice. Indiferent dacă dorești să fixezi cu delicatețe un decor elegant pe o crenguță sau să asamblezi o compoziție complexă, acest adeziv de înaltă calitate îți va fi un aliat de nădejde.Cu ajutorul acestui adeziv special, vei putea adăuga accesorii floristice în mod creativ și ușor, transformând aranjamentele tale în opere de artă. Nu numai că vei obține rezultate profesionale, dar vei impresiona și pe cei din jur cu abilitățile tale de designer floral.Cu "Adezivul pentru flori", vei beneficia de o utilizare simplă și eficientă. Aplică o cantitate mică de adeziv pe suprafața pe care dorești să o lipești, ține elementele împreună timp de câteva secunde și vei obține o fixare sigură și stabilă. Adezivul nostru se usucă rapid și devine transparent, astfel încât nu va altera aspectul floral al aranjamentului tău.Fiind rezistent la apă și la temperaturi extreme, adezivul nostru pentru flori este potrivit pentru utilizare în diferite contexte și evenimente. Indiferent dacă creezi buchete pentru nunți, aranjamente pentru petreceri sau decoruri pentru evenimente corporative, vei avea încredere că florile tale vor rămâne fermecătoare și impecabile în timpul întregii evenimente.Având în vedere importanța detaliilor și pasiunea noastră pentru floristică, am creat "Adezivul pentru flori" pentru a răspunde nevoilor și cerințelor tale. Ne dorim ca produsul nostru să devină un instrument de lucru indispensabil în atelierul tău de flori, ajutându-te să creezi aranjamente spectaculoase și memorabile.
Investește în calitate și încrede-te în "Adezivul pentru flori" pentru a-ți îmbunătăți abilitățile floristice și pentru a-ți impresiona clienții cu creațiile tale deosebite. Descoperă puterea acestui adeziv unic și transformă-ți pasiunea pentru floristică într-o poveste de succes.
Gramaj 50 ml
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar