Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Curatator inox pentru flori

În stoc
2282
20.00lei
Descriere
Cu ajutorul acestui curățător specializat, veți putea menține florile și aranjamentele dvs. impecabile, conferindu-le un aspect proaspăt și plin de viață. Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul floristic sau un iubitor al florilor, acest curățător vă va ușura munca și vă va ajuta să obțineți rezultate deosebite.Fie că doriți să eliminați cu delicatețe petalele uscate sau să curățați eficient frunzele și tulpinile, acest curățător de inox pentru flori este partenerul perfect pentru a realiza aranjamente florale perfecte. Designul său inteligent și manevrabilitatea ușoară fac din acest instrument o alegere ideală pentru pasionații de flori și profesioniștii din domeniul floristic.
Nu mai pierdeți timp prețios încercând să curățați și să îngrijiți manual florile! Cu curățătorul de inox pentru flori și accesoriile sale de top, veți obține rezultate remarcabile într-un timp mai scurt și cu efort minim. Bucurați-vă de aranjamente florale impecabile și impresionați cu frumusețea naturală a florilor dvs.Alegeți calitatea, alegeți inovația! Cu curățătorul de inox pentru flori și accesorii floristice, veți beneficia de cele mai bune soluții pentru îngrijirea și prezentarea florilor dvs. Transformați fiecare aranjament într-o operă de artă și cuceriți inimile celor din jur cu frumusețea și prospețimea florilor dvs.
Dimensiuni:15 x 2.50 cm
Acesorii floristice pentru o floristica moderna
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar